• +32 489 536272
+32 489 536272
0489536272

Huizen leegmaken Brussel, zolder opruimen, brocanteur, Antiek Brussel

Een woning volledig ontruimen in Brussel

Brocanteur & Woningleegmaken in Brussel

Onze opruimservice ontruimt woningen in Brussel. Voor het legen van uw huis overal in België en specifiek in Brussel. U hoeft enkel contact met ons op te nemen. Ons bedrijf zet bekwame en betrouwbare mensen voor u in. Voor uw waardevolle spullen bieden we de beste prijs.

Opruimen in Brussel 1000

  • We maken uw woning leeg in Brussel binnen de kortst mogelijke tijd +32 489536272
  • Verwijderen en opruimen van alle voorwerpen die in de weg staan in Brussel
  • Extra diensten zoals transport en opslag van uw waardevolle bezittingen in Brussel
  • We reserveren parkeerplaatsen in uw gemeente en regelen de liftreservering in Brussel

Huis leegmaken Brussel

  • Kies voor een zorgeloze woningontruiming en inboedel opruiming in Brussel met AAB. Onze bekwame teams nemen alle zorgen uit handen en maken uw huis leeg in een handomdraai. We ruimen alles onberispelijk op, met respect voor uw bezittingen en uw woning. Ontdek onze aantrekkelijke all-in pakketten en gratis offerte.
  • Indien u specifieke behoeften heeft zoals een verhuislift of container, of als er een parkeerverbod aangevraagd moet worden bij uw gemeente, kunt u vertrouwen op AAB, die met haar uitgebreide netwerk en ervaring zorgt voor een naadloze ontruiming van uw woning in Brussel.
  • Als u op zoek bent naar een professionele en betaalbare oplossing voor het leegmaken van uw huis, appartement, kelder, zolder, kantoor, garage, winkel of magazijn in Brussel, is AAB de juiste keuze. Wij bieden een complete ontruimingsservice met oog voor detail en de mogelijkheid om waardevolle voorwerpen aan te kopen.
  • Voor een complete en stressvrije leegmaking van uw huis of inboedel opruiming, neem contact op via +32 489 53 62 72, stuur een mail naar chantal@aab-services.be, of vul het contactformulier in Brussel in voor een vrijblijvende prijsofferte.
abt-img1.jpg
abt-img1.jpg
Is uw zolder toe aan een grondige inboedel opruiming in Brussel?

Zolder leegmaken en opruimen in Brussel

De tijd is gekomen om uw huis leeg te maken in Brussel. U droomt ervan om van uw zolder een extra leefruimte te creëren, maar deze staat vol met oude, ongebruikte spullen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag met de inboedel opruiming van uw zolder in Brussel. Voor waardevolle items bieden we u de beste prijs. Ons team werkt snel en efficiënt, met jarenlange ervaring op vlak van brocante, antiek en afvalverwerking. Laat ons uw zolder leegmaken zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

Aankoop van antiek en verwijderen van overbodige spullen in Brussel

Aankoop antiek Brussel

Voor uw antiek en waardevolle zaken betalen wij cash. Dit maakt het voor u mogelijk om al de rest kosteloos te laten verwijderen. Onze ervaren medewerkers betalen u de beste prijs voor uw kostbare voorwerpen. Wij verplaatsen ons in heel België, ook in de regio Brussel. Bel ons voor een gratis prijsofferte +32 489536272

abt-img1.jpg

Contact

Contact info

© 2021 / ALL RIGHTS RESERVED